-
Висота дерева: Доросле дерево досягає висоти від 3,5 до 4,5 метрів.
-
Дозрівання: Плоди груші Парижанка дозрівають наприкінці вересня.
-
Вага плоду: Вага плоду коливається від 160 до 190 грам.
-
Форма і колір: Плоди мають витягнуто-грушоподібну форму, при дозріванні вони стають зеленувато-жовтими з червоною барвою.
-
М'якоть: М'якоть груші біла, ніжна, олійна, соковита, солодка з легкою кислинкою, має відмінний смак.
-
Підщепа: Для груші Парижанка використовується підщепа з айви.
-
Стійкість до хвороб: Рекомендовані обробки від грибкових захворювань для забезпечення здоров'я дерев і якісного врожаю.
-
Морозостійкість: Груші Парижанка мають високу морозостійкість, що робить їх чудовим вибором для регіонів з холодними зимами.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Груші |
- Ціна: 120 ₴