-
Сорт: Груша Артемівська зимова - український сорт, вирощений у Донецьку.
-
Дерево: Має широку та розгалужену крону. Листя мають овально-вузьку форму, зелений колір з жилками.
-
Дозрівання: Плоди дозрівають у середині жовтня.
-
Вага плода: Плоди досягають ваги 200-250 грам.
-
Форма та колір: Плоди мають грушоподібну форму, з шкірою насиченого жовтого кольору та червоним підтрушуванням на боці.
-
М’якоть: Біла м’якоть з дрібними комочками та виразним ароматом.
-
Опилювачі: Рекомендується використовувати Деканку зимову або Декандку Буше.
-
Підщепа: Вирощується на підщепі з айви.
-
Стійкість до захворювань: Висока.
-
Морозостійкість: Також висока.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | приватний розплідник |
Упаковка | окс |
- Ціна: 120 ₴